Wij bieden oplossingen op maat in verschillende vormen. Dat levert jou een eigen krant, folder of flyer op met jouw eigen boodschap, geheel vormgegeven naar jouw smaak en compleet verzorgd vanaf opmaak tot verspreiding in de door jou aangegeven postcodegebieden. JV Publicaties verzorgt het schrijven van de teksten, het houden van interviews en het maken van de foto’s en dankzij onze samenwerking met Ontwerpstudio Vogelzang wordt er een zo prachtig mogelijk product van gemaakt.

Promotie materiaal
Sta je binnenkort op een beurs, ben je net met een nieuw bedrijf begonnen of wil je meer bekendheid creëren om bij jouw potentiële klanten op een leuke en opvallende manier in beeld te komen? JV Publicaties en Ontwerpstudio Vogelzang maken alle mogelijke vormen van promotiemateriaal en reclame-uitingen. Van folder tot magazine, visitekaartje, briefpapier, poster, flyer, brochure, advertentie, banner, krant, tijdschrift, huisstijl, banier tot logo.

Kranten en Tijdschriften
Wij maken zowel in eigen beheer als in opdracht verschillende soorten tijdschriften en kranten. Uitgaven in vele soorten en maten en met vele verschillende onderwerpen die erin voor het voetlicht worden gebracht. Wij verzorgen het gehele traject van begin tot eind (product), met een prachtig resultaat. Ben je nieuwsgierig wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

In onze portfolio kun je een aantal van onze magazines bekijken.